سس
وقتی درباره آشپزی صحبت می کنیم یک ماده غذایی هست با نام سس که در کنار غذاها طعم متفاوت و خوشمزه ای را به سفره های زیبا می بخشد. این ماده غذایی همانطور که می دانید انواع بسیار و گوناگونی دارند. سس گوجه فرنگی، سس بشامل، سس هندی و سس اسپانیایی به عنوان حروف الفبای سس ها شناخته میشوند؛ یعنی سس های دیگر، با اضافه کردن چند قلم مواد غذایی به این سس های بنیادی، تهیه میشوند.

غذا خوردن یکی از لذت بخش ترین کارهایی است که در طول روز انجام میدهیم. غذای خوب غذایی است که علاوه بر تامین انرژی، ویتامین ها و مواد مغذی مورد نیاز بدن، ظاهر و مزه ی مطلوب و مطبوعی داشته است.
یکی از چاشنی هایی که مزه ی غذا را دلچسب و عالی میکند، استفاده ی درست و بجا از انواع سس در کنار غذا است. سس کلمه ای فرانسوی است، تاریخچه ی استفاده از سس ها به قبل از میلاد بازمی گردد. سس ها علاوه بر اینکه مزه ی غذا را کامل میکنند، به بهتر احساس شدن طعم ها هم کمک میکنند.
از انواع سس ها، به عنوان گارنیش در بشقاب غذا، میتوان بهره برد. هر آشپز ماهری که به مزه و کیفیت غذایش اهمیت دهد، از تأثیر سس ها در غذاها غافل نیست. با جستجوی کلمه سس در بخش آموزش رایگان آشپزی می توانید با دنیایی از سس ها آشنا شده و آنان را بصورت کامل بیاموزید.
آش شله قلمکار با 1TouchFood
درباره آش شله قلمکار بارها صحبت کرده ایم. این یک آش بسیار خوشمزه و لذیذ است. با مطالعه این آش می توانید یک آش بینظیر و با گوشت را برای عزیزان خود تهیه نمایید. آش شله قلمکار از جمله آش های بینظیر و مشهوری است که طرفداران پروپاقرص و زیادی داشته و افراد بیشماری به این آش خوشمزه و خوش طعم علاقه دارند. این موضوع سبب گشته تا افراد زیادی به دنبال آموزش این آش خوشمزه هستند تا خودشان بتوانند آن را تهیه و سرو نمایند.
آش های ایرانی به طور کل دارای جذابیت فراوانی بوده و در این میان آش های هر منطقه ای دارای مزه خاصی هستند. به دلیل ذائقه متفاوت هر منطقه و استان طعم ها تغییر پیدا کرده و این سبب می شود تا گروه خاصی به هر آش علاقه داشته باشد.
آش های متفاوتی همچون آش رشته، آش شله قلمکار، آش دوغ، آش جو و بسیاری دیگر از آش ها وجود دارند که از جذابیت خاصی برخوردار بوده و طعم و مزه دارای جذابیت بینظیری برای افراد مختلف هستند.
مطالب مرتبط
انواع کیک
انواع ماکارونی
انواع کباب
غذاهای ترکی
شیرینی
انواع کوفته
انواع پیتزا
انواع بستنی
بستنی
آش
No comments:
Post a Comment